Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
Jacqueline en Ger Jacqueline en Ger uit Koog aan de Zaan heeft geschreven op 7 augustus 2020 om 18:28:
Van 9 t/m 12 juli 2020 gelogeerd in de B&B van Hennie en Ap. Gaan er zó weer heen. Alles heel goed verzorgd, erg aardige eigenaren, rustige omgeving, goede (!) bedden, welkomstdrankjes, royaal ontbijt, zelfs de bedoeling om lunchpakket van te maken.
Gert en Jannie Gert en Jannie uit Snelrewaard heeft geschreven op 24 juli 2020 om 22:15:
Wij logeerden in de B&B van 18 t/m 20 juli 2020. We hebben het er heerlijk gehad. Een smakelijk, zeer uitgebreid ontbijt, goede bedden en een gezellige gastheer en gastvrouw. Alles was prima verzorgd en dat voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij bevelen dit adres aan!
Eline Eline uit Schiedam heeft geschreven op 8 juni 2020 om 06:44:
Een bezoek aan de B&B van Ap en Hennie is altijd fantastisch: een uitstekend ontbijt (altijd te veel), fijne bedden en een heerlijk rustige omgeving. Het huis is heel ruim, uiterst schoon en de omgeving prachtig.
Henk en Marian Henk en Marian heeft geschreven op 23 mei 2020 om 20:31:
Heerlijk genoten in deze B&B. Wat een gastvrijheid hebben we ervaren bij Hennie en Ap. Prachtig mooi 4-persoons huisje met alle faciliteiten én belangrijk detail: bedden van 220 lang. Henk en Marian.
Dr.D.P.M. van Velzen Dr.D.P.M. van Velzen uit Saint-Gènies (FR) heeft geschreven op 23 mei 2020 om 10:08:
Na jaren als Gynaecologe in het SXB gewerkt te hebben, mijn laatste werkmaand (in het kader van een emigratie naar Frankrijk) tijdelijk verblijf gehad bij Hennie en Ap. Niet alleen een uiterst prettig en erg verzorgd verblijf (met heerlijke ontbijtjes), maar vooral een ontzettend hartelijk en ongedwongen verblijf. Als kers op de taart werd door hen, een geheel uit handen genomen, Corona-proof afscheidsborrel voor de afdeling Gyn georganiseerd. Van konijnversnapperingen tot hartige kippeboutjes en pizza, en van water en wijn voor de dames, tot afdalen in het bierwalhalla voor de heren (let op het laatste stapje!) Voorzeker een plaats om aan te raden. Fiets en wandelvriendelijke omgeving maken het geborgen verblijf compleet....
Hennie en Ap Hennie en Ap uit Hoogenweg heeft geschreven op 13 december 2019 om 14:05:
Hallo beste mensen, we hebben nu ook een gastenboek op onze site. We zouden het leuk vinden als jullie je ervaringen in onze B&B hier ook met ons zou willen delen. Groetjes Hennie en Ap Davenschot